Open training ‘Zo word je een Kalme Professional’

Ga elke dag weer trots en voldaan naar huis

Voel jij je vaak aan het einde van de dag leeg en uitgeblust? Wil je meer overzicht, rust en grip op je werk? Wil jij elke avond met een trots en voldaan gevoel naar huis? Wij helpen je en maken dit praktisch voor je in deze training. 

Laat ons je helpen om je werk en leven zo in te richten dat jij ten volle kunt leven, in plaats van overleven. Onze aanpak zorgt ervoor dat je ‘s avonds weer trots en voldaan terugkijkt op je dag.

De meeste professionals – in welke sector ze ook maar werkzaam zijnhebben wel een vak geleerd, maar niet hoe ze moeten werken. In een tijd van hectiek, drukte, stress en een overvloed aan keuzes en informatie is het meer nodig dan ooit om vanuit rust en kalmte te werken en te leven.

Wij helpen je om in de hectiek van elke dag jouw ideale rol te vinden, die bij je past en bij hoe jij in elkaar zit. Hoe je vervolgens een omgeving en structuur creëert waarin je helemaal tot je recht komt… en hoe je vervolgens steeds verder blijft groeien.

We kijken hierbij ook naar hoe je persoonlijkheidsprofiel invloed heeft op de manier waarop je werkt en je zaken organiseert. We gebruiken hiervoor als basis je TMA talentprofiel. Je leert aan de hand van je profiel waar je kracht ligt op dit vlak en waar je voor uitdagingen kunt komen te staan en welke strategieën je kunt toepassen om hiermee om te gaan.

De training is op open inschrijving. Hij duurt een hele dag, locatie Utrecht, en na drie weken is er een online terugkom moment. Er zijn e-learnings in de online omgeving.

https://www.triplebalance.nl/wp-content/uploads/2024/03/TB-Training-De-Kalme-Professional
In de brochure vind je alle informatie over deze training. Weet je dat je effectiever leert middels blended learning? Onze trainingen bieden wij ook in deze vorm aan.

In de leaflet vind je alle informatie over de training per dagdeel, en over de voorwaarden. We helpen je hiermee graag verder als je vragen hebt over de TMA-analyse die je moet maken.

De eerstvolgende data waarop een OPEN training wordt gegeven zijn in 2024:

– 25 april 2024

– 24 september 2024

– 12 december 2024

Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier! Neem via het formulier ook contact met ons op om deze training te boeken voor je team, afdeling of organisatie. Bel ons op 06-41369854, of schrijf een e-mail aan mvandenberg@triplebalance.nl

Vul je gegevens in om je aan te melden voor de training ‘Zo word je een Kalme Professional’ (data 25 april, 24 september, 12 december 2024)