• Training TMA Talentgericht Leidinggeven

    Wil jij als leidinggevende medewerkers ontwikkelen door rekening te houden met hun talenten? Bekijk hier de info over onze training!

    Lees hier onze BLOGS
    TMA Alles gaat beter als jij jezelf kunt zijn

Training ‘TMA Talentgericht Leidinggeven’ (open inschrijving)

Wanneer je als leidinggevende jouw medewerkers met de TMA methode wilt ontwikkelen en de betrokkenheid en motivatie verhogen, rekening houdend met ieders talenten!

Management & Leidinggevenden hebben een essentiële rol in een talentgerichte organisatie. De ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie vragen steeds meer dat de Leidinggevende de talenten van de medewerkers kent en eigenaarschap voor eigen ontwikkeling stimuleert. Individuen en teams presteren beter als ze vanuit hun talenten (sterktes) werken. Hoe geef je als leidinggevende daar nu vorm aan? Om hier invulling aan te geven verzorgen wij de training ‘TMA Talentgericht Leidinggeven’ met als doel “Het beste uit mensen (talenten & competenties) halen”.

De training is in blended learning vorm opgezet, en bevat deels online zelfstudie in de voorbereiding. We delen tijdens de bijeenkomsten ook ervaringen uit de praktijk en gaan daarover in gesprek. Zo leer je nog beter! 

Wil je deze training volgen? Of gun je een leidinggevende collega deze training? Meld dan snel aan om op de hoogte gehouden te worden van alle praktische informatie rondom de training (data & info).

TMA Talentgericht Leidinggeven Triple Balance
In de brochure vind je alle informatie over deze training. Weet je dat je effectiever leert middels blended learning? Onze trainingen bieden wij ook in deze vorm aan.

In de leaflet vind je alle informatie over de training per dagdeel, en over de voorwaarden. We helpen je hiermee graag verder als je vragen hebt over de TMA-analyse, die je moet maken.

zorgteam

Data training ‘TMA Talentgericht Leidinggeven’ (open inschrijving): 

Dit volgt hier binnenkort.

Vrijblijvend inschrijven om meer informatie ontvangen en zo op de hoogte te blijven wanneer de training start? Vul het onderstaand contactformulier in:

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden over de training TMA Talentgericht Leidinggeven