• TMA Professional Certificeringstraining

    Wil jij de TMA Methode op diepgaande wijze inzetten bij trajecten op individueel niveau? Bekijk hier de info over onze training!

    Bekijk hier de leaflet over deze training
    TMA Alles gaat beter als jij jezelf kunt zijn

TMA Professional Certificeringstraining (open inschrijving)

Ontwikkel de vaardigheid om de TMA Methode op diepgaande wijze in te zetten in organisaties bij trajecten op individueel niveau.

Bij individuele trajecten kan worden gedacht aan coaching, (studie-) loopbaanbegeleiding en werving & selectie. Omdat het gaat om beslissingen op individueel niveau, met mogelijk ingrijpende gevolgen, moet de TMA-kennis van de deelnemer diepgaand zijn. Hoewel de focus duidelijk op individuele trajecten ligt, krijgt de deelnemer ook inzicht in de bredere toepassingen van de TMA Methode. Na het succesvol afronden van de certificeringstraining ontvangen de deelnemers het certificaat ‘TMA Gecertificeerde Professional’.

De training is in blended learning vorm opgezet, en bevat deels online zelfstudie in de voorbereiding. We delen tijdens de bijeenkomsten ook ervaringen uit de praktijk en gaan daarover in gesprek. Zo gaat leren nog beter! 

Wil je deze training volgen? Of gun je een collega deze training? Wij houden je graag op de hoogte van alle praktische informatie rondom de training (data & info). Vul het contactformulier hieronder in.

P.S. Wist je dat er ook een TMA Professional Certificeringstraining Zorg & Welzijn is, verzorgd door onze collega’s van Team in Balans? Kijk hier voor info en trainingsdata. 

TB TMA Prof Certificeringstraining - 1
In de brochure vind je alle informatie over deze training. Weet je dat je effectiever leert middels blended learning? Onze trainingen bieden wij ook in deze vorm aan.

In de leaflet vind je alle informatie over de training per dagdeel, en over de voorwaarden. We helpen je hiermee graag verder als je vragen hebt over de TMA-analyse, die je moet maken.

Wil je daarnaast graag op de hoogte worden gehouden over de trainingsdata? Laat je gegevens achter:

zorgteam

Ja, ik wil vrijblijvend op de hoogte gehouden worden over de TMA Professional Certificeringstraining (open inschrijving)

TMA Professional Certificeringstraining Zorg en Welzijn

Een TMA Professional Certificeringstraining speciaal voor zorg en welzijn

We organiseren onder de naam Team in Balans samen met TMA de TMA Professional Certificeringstraining Zorg en Welzijn. Ontwikkel je vaardigheid om de TMA Methode op diepgaande wijze in te zetten in zorg en welzijn bij trajecten op individueel niveau. Als experts op het gebied van TMA in de zorg helpen we je graag verder.

Wil je deze training volgen? Of gun je een collega deze training? Meld dan snel aan (vóór 25 april) via Team in Balans, en ontvang de bevestiging met alle praktische informatie.

Data van de training: 

Online kick-off : 18 september 2024 (11:30-12:30)

Dag 1: 25 september 2024 (9.30-16.30)

Dag 2: 16 oktober 2024 (9.30-16.30)

Dag 3: 6 november 2024 (9.30-16.30)

Intervisie: 5 maart 2025 (10.00-12.00)

Locatie: Newday Offices Rotterdam

Inschrijven kan hier (vóór 1 september) – je gaat naar de site van Team in Balans.