Laat talent renderen

Onze opdrachtgevers zijn onze ambassadeurs. Wij delen graag hun ervaringen met onze diensten en nodigen je uit om zelf te ervaren!

Bekijk hieronder een selectie van onze cases.

Diensten

Referenties en ervaringen van opdrachtgevers

“De teamcoaches van Triple Balance binnen de JGZ zijn allemaal waardegedreven mensen die uitgaan van het vertrouwen in een ander en respect als uitgangspunt hebben. Ze luisteren, spiegelen en stellen voorop: ‘Hoe kan ik jou ergens bij helpen?’ Dàt, gecombineerd met coachende sturende eigenschappen, is precies wat we nodig hadden om van een autocratische leiderschapsstijl naar een waardegedreven organisatie te transformeren. We zochten coaches met dezelfde bloedgroep en die hebben we gevonden”.

“Ze zijn lekker no-nonsense, dat zijn wij ook! Dat merk je in de samenwerking en communicatie. Ze zeggen waar het op staat, draaien niet om de hete brij heen. Als je met een vraag komt, dan komen ze ook met een concreet antwoord. Ik wil graag praktisch en resultaatgericht met iets aan de slag, dat bieden zij. En dat werkt heel positief!”

“Fresenius Kabi gelooft in coaching op de werkvloer. We zien dat het effect heeft […] Niels kan op deze manier de uitdaging in de hele context plaatsen. Hij is op dat moment een collega die het werkveld en de wisselwerking van de individuen beter begrijpt, met als resultaat dat de impact bij de coachee groter is.”

“Een hiërarchische organisatie veranderen naar zelforganiserende teams is niet makkelijk; daar is vertrouwen voor nodig en een totaal andere leiderschapsstijl dan wij hier gewend waren. Van directief naar situationeel leiderschap is een grote stap, maar die hebben we met behulp van Triple Balance weten te maken.”

“Het MT heeft veel meer gereedschappen in handen om teams goed samen te stellen en in te zetten. Ze weten welke talenten medewerkers in huis hebben en wat de onderlinge balans is.”