Laat talent renderen

Onze opdrachtgevers zijn onze ambassadeurs. Wij delen graag hun ervaringen met onze diensten en nodigen je uit om zelf te ervaren!

Bekijk hieronder een selectie van onze cases.

Diensten

Referenties en ervaringen van opdrachtgevers

“Samen met Triple Balance werken we al sinds 2007 gezamenlijk aan het optimaal inzetten van talent. Hierin hebben we de perfecte combinatie gevonden waarbij wij zelf ook allebei in de kracht van ons talent staan: Triple Balance door talenten in kaart te brengen en doelen te concretiseren, Xelero door het begeleiden van organisaties en hun werknemers om talent optimaal te benutten.” 

“Fresenius Kabi gelooft in coaching op de werkvloer. We zien dat het effect heeft […] Niels kan op deze manier de uitdaging in de hele context plaatsen. Hij is op dat moment een collega die het werkveld en de wisselwerking van de individuen beter begrijpt, met als resultaat dat de impact bij de coachee groter is.”

“Een hiërarchische organisatie veranderen naar zelforganiserende teams is niet makkelijk; daar is vertrouwen voor nodig en een totaal andere leiderschapsstijl dan wij hier gewend waren. Van directief naar situationeel leiderschap is een grote stap, maar die hebben we met behulp van Triple Balance weten te maken.”

“Het MT heeft veel meer gereedschappen in handen om teams goed samen te stellen en in te zetten. Ze weten welke talenten medewerkers in huis hebben en wat de onderlinge balans is.”

“De wens was om zowel op individueel niveau als op teamniveau aan de optimale inzet van talent binnen de zorg te werken. Leren en ontwikkelen staat op een te laag pitje, en door REIN (een digitale leeromgeving) toegankelijk en beschikbaar te maken willen we mensen in hun kracht zetten. Door de match met Team in Balans hebben wij de TMA talentenanalyse en een feedbacktool kunnen implementeren en door de aanvullende workshops van Team in Balans zijn zorgteams een stuk beter gaan samenwerken. Onmogelijk om de spreekwoordelijke speld in de hooiberg te vinden? Team in Balans heeft wat mij betreft het tegendeel bewezen.”

“De teamcoaches van Triple Balance binnen de JGZ zijn allemaal waardegedreven mensen die uitgaan van het vertrouwen in een ander en respect als uitgangspunt hebben. Ze luisteren, spiegelen en stellen voorop: ‘Hoe kan ik jou ergens bij helpen?’ Dàt, gecombineerd met coachende sturende eigenschappen, is precies wat we nodig hadden om van een autocratische leiderschapsstijl naar een waardegedreven organisatie te transformeren. We zochten coaches met dezelfde bloedgroep en die hebben we gevonden”.

“Ze zijn lekker no-nonsense, dat zijn wij ook! Dat merk je in de samenwerking en communicatie. Ze zeggen waar het op staat, draaien niet om de hete brij heen. Als je met een vraag komt, dan komen ze ook met een concreet antwoord. Ik wil graag praktisch en resultaatgericht met iets aan de slag, dat bieden zij. En dat werkt heel positief!”