Laat talent renderen in technische bedrijven

Onze opdrachtgevers zijn onze ambassadeurs. Wij delen graag hun ervaringen met onze diensten en nodigen je uit om zelf te ervaren!

Bekijk hieronder een selectie van onze cases in technische bedrijven.

Diensten

Referenties en ervaringen van opdrachtgevers in technische bedrijven

“Samen met Triple Balance werken we al sinds 2007 gezamenlijk aan het optimaal inzetten van talent. Hierin hebben we de perfecte combinatie gevonden waarbij wij zelf ook allebei in de kracht van ons talent staan: Triple Balance door talenten in kaart te brengen en doelen te concretiseren, Xelero door het begeleiden van organisaties en hun werknemers om talent optimaal te benutten.” 

“Fresenius Kabi gelooft in coaching op de werkvloer. We zien dat het effect heeft […] Niels kan op deze manier de uitdaging in de hele context plaatsen. Hij is op dat moment een collega die het werkveld en de wisselwerking van de individuen beter begrijpt, met als resultaat dat de impact bij de coachee groter is.”

“Een hiërarchische organisatie veranderen naar zelforganiserende teams is niet makkelijk; daar is vertrouwen voor nodig en een totaal andere leiderschapsstijl dan wij hier gewend waren. Van directief naar situationeel leiderschap is een grote stap, maar die hebben we met behulp van Triple Balance weten te maken.”

“Het MT heeft veel meer gereedschappen in handen om teams goed samen te stellen en in te zetten. Ze weten welke talenten medewerkers in huis hebben en wat de onderlinge balans is.”