• slim subsidie triple balance 2023

LAAT TALENT SLIM RENDEREN

Vraag nu de SLIM subsidie aan voor jouw organisatie en krijg tot 80% van de ontwikkelkosten vergoed.

Lees de blog!

Het verhaal van Danpoort

Directeur Robert Zehenpfennig vertelt. Lees en kijk!

Danpoort International Abrasives schrijft dat ze bij het maken van hun schuurmaterialen streven naar topkwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service. Dat belooft veel. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar als groeiend bedrijf? En hoe zorgen ze dat dit streven naar kwaliteit terug te zien is in de motivatie van hun medewerkers?

Natuurlijk wordt tegenwoordig overal benadrukt dat het belangrijk is om te investeren in talentontwikkeling en persoonlijke groei van medewerkers. Het zijn de medewerkers die de producten maken en de diensten verlenen die een bedrijf kunnen onderscheiden, en daarom is het goed om in hun ontwikkeling te investeren om zo de lat hoog te kunnen leggen.

Zie het als een win-win situatie waarbij zowel het bedrijf als de medewerkers profiteren van de investering in groei en ontwikkeling.

Op welke punten kun je een win-win situatie creëren?

6 x win-win voor jouw bedrijf

  1. Productkwaliteit: Het leveren van kwaliteitsproducten vereist niet alleen geavanceerde technologie, maar ook medewerkers met kennis. Door te investeren in ontwikkeling kunnen je medewerkers worden getraind om de nieuwste technieken te begrijpen en toe te passen, wat weer resulteert in betere productkwaliteit.
  2. Innovatie: Innovatie is essentieel om concurrentievoordeel te behouden. Door medewerkers te stimuleren om nieuwe ideeën te verkennen, kan een bedrijf nieuwe producten en diensten ontwikkelen die de verwachtingen van klanten overtreffen. Hiervoor is een investering in de ontwikkeling van creatieve en technische vaardigheden van medewerkers. Door gebruik te maken van talentmanagement, weet jouw bedrijf welke mensen daarvoor geschikt zijn.
  3. Klantenservice: Ontwikkeling van medewerkers kan leiden tot verbeterde klantenservice. Klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen kunnen allemaal bijdragen aan de reputatie van jouw bedrijf.
  4. Betrouwbaarheid: Medewerkers die zich blijven trainen, zijn beter in staat om consistent in het productieproces te zijn. Dit draagt bij aan het vertrouwen van je klant.
  5. Leiderschap: Investeren in leiderschapsontwikkeling is ook belangrijk. Want sterk leiderschap is nodig om de visie en waarden van jouw bedrijf over te brengen op medewerkers en hen te inspireren zich in te zetten voor jullie missie.

Zo zie je dat toewijding aan je product of dienst nauw verbonden is met het investeren in talentontwikkeling en persoonlijke groei van je medewerkers.

In de video vertelt Robert Zehenpfennig hoe ze bij Danpoort tijd, ruimte en geld hebben gekregen om als organisatie ook daadwerkelijk positief te kunnen investeren in hun medewerkers, teams en leidinggevenden.

Ben je MKB-er? Wil je jouw medewerkers ontwikkelen? Maar mis je de aandacht en/of capaciteit ervoor? Maak dan nu gebruik van de SLIM subsidie. De SLIM subsidie stelt MKB ondernemingen in staat om versneld te werken aan de ontwikkeling van hun medewerkers. €24999 subsidie ontvangen voor een jaarprogramma. Wij weten hoe. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden. Als MKB-er kun je dit niet laten liggen.

We hebben inmiddels al een aantal succesvolle SLIM subsidie-aanvragen gedaan voor onze klanten. Lees hier ter inspiratie  ‘WAAROM SLIM WERKT en maak ook gebruik van onze ervaring!

CONTACTGEGEVENS voor meer info en adviesgesprek

Laat hier je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.